You are not logged in.

1

Wednesday, April 16th 2014, 2:26pm

Απορια..

παιδια αν η διαρκεια ενος σερβερ τελιωσει,δηλαδη να περασουν οι μερεσ (π.χ. 30 μερεσ) και να μην πληρωσω μετα, υπαρχει περιπτωση μετα απο καπιο καιρο να χαθουν τα δεδομενα?

2

Wednesday, April 16th 2014, 4:31pm

Μετά από κάποιο διάστημα και εφόσον δεν έχεις ανανεώσει την ενοικίαση του σέρβερ, όλα τα δεδομένα του θα διαγραφούν.

Apope

Trainee

Posts: 85

Location: Greece

  • Send private message

3

Thursday, April 17th 2014, 11:36am

Μπορείς πάντα να κάνεις back up τα δεδομένα στον υπολογιστή σου και μετά όταν αποφασίσεις να νοικιάσεις τον σέρβερ ξανά τα ανεβάζεις με το FilleZilla. :thumbup:

4

Monday, August 25th 2014, 10:16pm

Το θέμα κλείνει λόγω αδράνειας.